English   |   Castellano

Helmholtzstraat 61 G
1098 LE Amsterdam
Netherlands

Zomer Stagiair(e) Acties, Events & Vrijwilligers

Vacancy information

Work area

Contract

Level of education

Salary

Branches

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Zomer Stagiair(e) Acties, Events & Vrijwilligers

From21-02-2019 Locationna Hoursna Educationna

 

”Als Stagiair(e) Acties, Events & Vrijwilligers bij War Child heb je een zeer afwisselend en breed takenpakket. Je krijgt een kijkje in de keuken van een professionele en internationale organisatie.”

 

Start 1 juni 2019, 4 dagen per week, voor minimaal 3-4 maanden.

 

Jij Als Stagiair(e) Acties, Events & Vrijwilligers van War Child ben je een enthousiaste aanpakker met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel in woord als geschrift weet je mensen aan je te binden. Een zelfstandige team-player, die samen met vrijwilligers evenementen tot een succes maakt! Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende acties te helpen organiseren en te begeleiden. Jij hebt durf en houdt van dynamiek, zonder het overzicht te verliezen. Jij bent de nieuwe stagiair(e) Marketing Acties, Events & Vrijwilligers die we zoeken!

 

De Afdeling De afdeling Marketing Communicatie & Fondsenwerving (MCF) bestaat uit 30 gedreven marketing en communicatie professionals. De afdeling is verantwoordelijk voor 65% van de totale inkomsten van War Child, alle communicatie-activiteiten in Nederland en de reputatie van de organisatie, zowel nationaal als in de landen waar War Child actief is. MCF richt zich op de segmenten bedrijven, particulieren, kinderen & scholen en grootschalige events.

 

Jouw uitdaging

 

* Ondersteunen van de actie coördinator bij het organiseren van uiteenlopende acties of events

* (Pro)actief contact houden met, het adviseren en informeren van (schriftelijk, mondeling of persoonlijk) de organisatoren van deze acties of events

* Samenwerken met vrijwilligers en ondersteunen bij de vrijwilligerscoördinatie

* Signaleren van acties en fondsenwerving kansen die voor War Child extra interessant kunnen zijn en hier proactief op inspelen door ideeën aan te dragen

* Bijwonen van acties en events om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coördineren

* Meewerken aan het administratief verwerken en structureren van informatie.

 

Jouw Profiel

* (Voor)laatste jaar HBO student (bv. Marketing, Communicatie, Hotelschool, Event- of Leisure Management etc.)

* Enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren

* Zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken

* Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

* Stressbestendig en creatief

* Bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs

* Affiniteit met het werk van War Child

* Beschikbaar voor een periode van minimaal 3-4 maanden, 4 dagen per week.

 

De Organisatie Het imago dat War Child extern uitdraagt is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

Solliciteren: We zoeken een stagiair(e) die vanaf 1 juni 2019 voor een periode van minimaal 3-4 maanden, 4 dagen per week ons team komt versterken. Als je bij ons stagiair(e) wordt, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.  Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast en informeel team.

   
Share vacancy