English   |   Castellano

Helmholtzstraat 61 G
1098 LE Amsterdam
Netherlands

Stagiair(e) Online Storytelling

Vacancy information

Work area

Contract

Level of education

Salary

Branches

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Stagiair(e) Online Storytelling

From16-05-2019 Locationna Hoursna Educationna

“Een creatieve, online savvy redacteur die verhalen wil vertellen in vernieuwende vormen voor al onze online kanalen.”

Start 1 september 2019, 4 dagen per week, voor minimaal 5 maanden

Jij

Jij bent scherp. Nieuwsgierig. Innovatief. Met een uitstekend taal- & beeldgevoel. Jij bent een creatieve en online savvy redacteur die bij een organisatie wil werken die verder kijkt dan de eigen parkeerplaats. Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende verhalen probleemloos te produceren en te vertalen naar diverse doelgroepen en verschillende online kanalen. Jij bent de nieuwe stagiair(e) Online Storytelling van War Child.

De afdeling

Als stagiair(e) Online Storytelling maak je deel uit van het team Communications & Advocacy. Je draait als volwaardige collega mee en zorgt samen met onder andere de Coördinator - en Communication Officer Online en de Online Fondsenwerver voor het internationaal online uitdragen van het merk War Child.

Jouw uitdaging

Als stagiair(e) Online Storytelling houd jij je bezig met het bedenken en maken van content in tekst, beeld, of video. Over ons werk, evenementen, fondsenwerving en nog veel meer voor o.a. warchild.nl, warchildholland.org en social media zodat we altijd actueel en up-to-date zijn. Je zit bovenop het (wereldwijde) nieuws en weet hier op creatieve wijze op in te haken. Kortom, als stagiair vervul je een belangrijke rol in het actueel houden van onze digitale kanalen.

Jouw Profiel

• Je bent ingeschreven als student in een van de Nederlandse hogescholen of universiteiten

• Je volgt of hebt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau (bijv. journalistiek, nieuwe media & digitale cultuur, communicatie)

• Je hebt ervaring met het produceren, editen en uploaden van content • Je kunt goed overweg met Adobe-software of wilt dit verbeteren • Je bent enthousiast en sociaal; Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube zijn je niet vreemd - en je vindt het leuk om actief informatie te vergaren • Je werkt secuur en bent allergisch voor spelfouten. Een tekst gaat pas online als alles klopt • Je kunt goed het overzicht bewaren, en werkt gestructureerd • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels • Je hebt affiniteit met het werk van War Child.

De Organisatie

Het imago dat War Child extern uitdraagt is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

Solliciteren

We zoeken een stagiair(e) die vanaf 1 september 2019 voor een periode van minimaal 5 maanden, vier dagen per week ons team komt versterken. Als je bij ons stagiair(e) wordt, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast en informeel team.

   
Share vacancy    
18-07-2019 na na na